first assignment

December 14, 2008 § 3 Comments

Last week, a day before we go back to my hometown for holiday, a day after my last day of employment phase, i tried to accomplish my first task as “suri rumah bertauliah”. hehe

First assignment.
To re-arrange my tudung collection for re-use & recycle. Such a noble environment-friendly act, kononnya. But actually I really need to review, revise and reconsider my future budget. So that was the first move. Untuk kesedaran, I do not really need new purchase. I boleh pakai mana yang ada je, some more bukan nak pakai pegi opis pun kan, takde sape notice pun pakai yang lama. huk!

koleksi tudung cikMunn. *gulp*

koleksi tudung jaman dolu-dolu. jaman pakai scarf kecik, t-shirt kecik, ngan jeans.


And, did i mention? since i was preparing for my brand new phase, i’ve stopped purchase that skincare items and opted for much cheaper & affordable range instead.
And as the result, my skin looks much “younger”. Segala hormon rumaja bermaharajalela. Jerawat tumbuh merata-rata dan sangat berleluasa. Amat lah saya tidak suka!

So I guess this is First Bill i got to pay for this new phase.
Anyway I hope I’m doing fine pretty soon, inshallah..

Nota kaki :

1. Petang tadi buat new haircut. Now perasan comell. 🙂
2. Besok ada appointment facial. Harus di sental segala kekotoran di muka. Tak kose dah.

Advertisements

§ 3 Responses to first assignment

  • elisataufik says:

    oh, sudah berhenti kerja kah?tahniah tanhiah…kalau tetiba terasa nak pakai tudung baru, usha2 lah kat Puan Gart kita tu.. untung2 dia jahitkan satu untuk you 😉

  • OndeOnde says:

    best of luck arranging and re-arranging apa yang ada and congak-congak..perhaps you are not so bad than me lah..masa mula2 kerja di luar daripada air-conditioned room, my skin teruk sangat jadi!!! *sigh* and that is the first price I have to pay also..after errr..*counting* 5 months, macam dah lali.skin care??? what skin care??? hehehehee…tudung???? hmmmmmm..

  • ery kumagai says:

    Elisa, iya saya sudah officially menjadi “Ibu, Isteri dan dot dot dot” sepenuh masa.Tu lh lps2 ni mmg nk kena calling2 Puan Gart utk khidmat homemade tudung.:)Kak Wani,now i understand. Must be the “climate” change la hor.huhu.tghari tadi sempat la jgk gi facial, ya ampuuunn…rasonyo supo keno overhaul. amoii tu picit2 blackhead, whitehead dan segala sapa ketar2 lutut pedih.adduuss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading first assignment at it is TheVeryEry.

meta

%d bloggers like this: