suka nonton

July 4, 2009 § 7 Comments

drama ni.

biasanya kalau kat rumah si kecik tu je yang control tv channel.
(24 hrs – x hrs) = TV-ON hrs
* x = masa tidur dia.

tapi lately every friday nite this mommy nak jugek berebut remote control. tak kira!
first time i tgk drama tu, i suka background tu. rumah kampung kat sawah padi. hijau…sejuk mata memandang.
soon i realised jalan cerita nya pun menarik.
tak merapik merapu ntah hape2 and tak boring. lain dpd drama2 melayu lain. ekceli dah lama i tak layan drama2 kat tv ni, byk sgt yang ntah hape2 and too streotype. kalau tak cerita hantu and such, cerita polis, cerita “antara 2 darjat” dan seangkatan.

so, ada sape2 yg follow cerita ni jgk tak?

Advertisements

§ 7 Responses to suka nonton

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading suka nonton at it is TheVeryEry.

meta

%d bloggers like this: