apa nak jadi

August 9, 2009 § 8 Comments

astaghfirullah…

i dun understand.
hello, pls tell me. pls explain to tis makcik.
is it LATEST TREND MARK or whtsoever HIP FASHION or maybe it’s accidental?
but apa-apapun, tis makcik memang HYPER TERKEJUT.

you see, mcmana makcik tak terbeliak bila terpandang sorang minah ni pakaian nya amat pelik pada pandangan makcik yang naif ini.

TUDUNG DI KEPALA..
BAJU T-SHIRT AGAK SENDAT short sleeve…
dan..
SELUAR SHORT PARAS PEHA!

now you tell me!
agak2 kalau lembu yang tengok pun mau terbeliak bijik mata.

apakah ini namanya fesyen?

makcik tak paham.
apa dah jadi.
apa nak jadi.

apa-apa pun alasan nya, bagi makcik ianya sungguh HUMILIATING.
sebagai pompuan, malu kita tengok kaum kita mcm tu.
dah la tu, memalukan MUSLIMAH.

note :
makcik tak sempat nk snap gamba. makcik dalam kereta, dan tergamam.
minah trendy tu dok lepak ngan member2 tepi jalan.

Advertisements

Where Am I?

You are currently viewing the archives for August, 2009 at it is TheVeryEry.